Over CRS Imports

CRS Imports is opgericht op 1 April 2007, door een jonge Surinaamse entrepreneur. Sinds 2012 is het ons streven om tot één van de grootste lucht- en zeevrachtverschepers te gaan behoren in Suriname. Met een snelgroeiend klantenbestand, willen wij u als klant de mogelijkheid geven om producten van overal in de wereld aan te schaffen en te verschepen tegen zeer concurrende prijzen, waarbij onze service en snelheid voorop staan. Ons netwerk is uitgebreid met toonaangevende vrachtvervoerders en we hebben nu de mogelijkheid om de ladingen uit Amerika, Nederland, Japan en China te verschepen. CRS Imports heeft kennis van verschepingen en inklaringen en daardoor zorgen wij voor een naadloos en efficiënt niveau van service dat aan de wensen van de klant zal voldoen. Snelheid en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.
CRS Imports is ingericht om te voldoen aan de behoeften en wensen van de klant. Dit maakt het mogelijk om een onconventionele aanpak van de logistieke sector te nemen. Door het gebruik van een snel afhandelingssysteem van de pakkettenstaat of the art technologie en een vooruitstrevend informatietechnologie-team, hebben we gebouwde systemen die zich blijven ontwikkelen met het oog op een ongeëvenaard niveau van ondersteuning aan onze klanten te bieden.

Enkele van onze baanbrekende creaties

Dit zijn slechts een paar van de diensten die CRS Imports aanbiedt. Wij verleggen onze grenzen door uw pakket steeds sneller dan de standaard import bedrijven naar Suriname te verschepen. Wij nodigen u uit om deze service zelf te ervaren!

 

Snelle afhandelingsyteem van de pakketten
Interactieve website voor 24 uur per dag informatie
Software-integratie met toonaangevende retailers
Super snelle door to door delivery

COPYRIGHT 2014 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.

DISCLAIMER: Wij zijn niet verantwoordelijk voor bestellingen die worden geplaatst met uw eigen link